Ventilatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Geachte Heren,

De reden waarom ik hier eventjes niet geweest ben is duidelijk, verschillende invoerders van ventilatiesystemen boxen tegen elkaar op om het beste systeem voor te stellen!!

Dat we momenteel qua rendement niet het beste systeem hebben zijn we van bewust, het was ook niet de bedoeling een rolls royce in de ventilatie te presenteren!! Doch kunnen we voor een aanvaardbare prijs een degelijk systeem aanbieden!! In tussentijd zijn we op zoek gegaan naar een beter systeem.( hoog rendement + 95%, dc ventilatoren, tegenstroom wisselaar en zakkenfilters!!)
zo zullen we binnekort dit ook kunnen aabieden, daar de vraag ernaar duidelijk stijgt!

Doch wil ik even vermelden ( na meer dan 10 fabrikanten van ventilatie met warmterecuperatie te hebben ontvangen )dat geen één een rendement boven de 90% aangeeft in hoge stand. Zo zie je maar dat met deze rendementen kan worden gespeeld en deze telkens in nullast of lage snelheid vernoemd worden!!!

groetjesn,