veiligheidscoördinator v | Ecobouwers.be

U bent hier

veiligheidscoördinator v

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van stijn-13
11/01/2008 - 09:26

Beste forumers,

Ik begin kortelings aan een renovatie van de achterbouw. deze wordt zo goed als vernieuwd. (oude toestand bijna volledig afgebroken. Architect heeft plannen getekend, maar doet geen werf opvolging. ik werk samen met een kleine aannemer voor de balken en metselwerk. nadien komt nog dakdekker en ramenman. Rest is eigen uitvoering.

Ben ik verplicht van een veiligheidscoördinator te nemen?? mijn architect dringt hier op aan en zegt dat hij hier verantwoordelijk voor is. Dit is geld dat ik echt niet kan missen..

Alvast dank voor advies.

2 Reacties

Reacties

afbeelding van hoow
11/01/2008 - 11:56

Als er twee aannemers tergelijk of opeenvolgend de werf betreden ben je verplicht hiervoor een VC te nemen. Wat dus jouw geval is.
De architect moet die zelfs aanstellen en is idd verantwoordelijk dat het gebeurd.

Hier zul je niet van onder uit raken.
Best een paar verschillende prijzen opvragen zo dat je kunt vergelijken.

afbeelding van stijn-13
11/01/2008 - 16:01

Merci voor de reactie. Ik dacht al zo iets...

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.