Varanda | Ecobouwers.be

U bent hier

Varanda

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van peterke
16/01/2004 - 08:18

Wie kan me helpen ???
Voor te beginnen heb ik een zeer goed geisoleerd houten huis met een steen er rond.Mijn achtergevel is 100%naar het zuiden gericht.Nu zou ik graag een varanda achter mijn huis zetten als extra leefruimte.Het is wel zo dat ik deze zowel in de zomer als in de winter wil gebruikenen liefst zou ik de schijfraam van living en keuken eruit halen.
Ben wel van plan speciaal isoleerend glas en zonnewerend glas te gebruiken met k 0.7 mss zoals ik hier al heb gelezen 0.48 en liefst een houten varanda is termisch onderbroken hout.
Wa het best doen met het dak, pannen of gaat het ook met da soort glas. De veranda word in de volm van een L achter de living 5,5m diep achter de keuken 4m en een totaal lengte van 9m .
alvast bedankt Peterke

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.