uw mening over mijn oplossing | Ecobouwers.be

U bent hier

uw mening over mijn oplossing

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van gs_jan
01/09/2005 - 13:34

Hallo iedereen,
Mijn balansventilatie is zo goed als klaar. Echter nog één probleem. Ik moet met mijn leidingen (buizen) van de éne kamer naar de andere gaan onder mijn vloerplaat. Ik heb 2 buizen PVC van 250 gestoken waar ik alles kan doortrekken wat ik wil. Wat gebruik ik het best om de buizen in de éne ruimte te verbinden met de buizen in de andere ? Ik loop wel onder de vloerplaat en dus onder de isolatie.
Wat raden jullie aan ?

Thx
Jan

1 Reactie

Reacties

afbeelding van eric-10
01/09/2005 - 13:51

Beste Jan,

Bestaat er nog een goede plaatsingsmogelijkheid voor een kanaal? Bij Orcon hebben ze reeds voorgeïsoleerde kanalen met een binnendiameter van 150 mm en buitendiameter 180 mm, inclusief bochten e.d., die nog enigzins vervormbaar zijn om ze te kunnen plaatsen in jouw geval. Wellicht een oplossing?
Anders ben je quasi verplicht om te gaan werken met flexibele gëïsoleerde slang.

M.vr.gr.

Eric

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.