uw mening over de energykeeper | Ecobouwers.be

U bent hier

uw mening over de energykeeper

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van wim mussche
09/03/2007 - 14:16

Europa gaat tegen 2020 de uitstoot van broeikaskassen verminderen met 20%. Een prima initiatief. Maar het is wachten op concrete maatregelen. Wij hoeven natuurlijk niet van 0 te beginnen. Wat gebeurt er vandaag reeds? Ruime aandacht gaat naar besparingsmaatregelen die gerelateerd zijn aan de nieuwbouw of renovatie.Ook de Vlaamse overheid heeft daar uiteraard het meeste oog voor, omdat daarin de hoogste terugverdien effecten zitten.De “zachtere” energiebesparingen komen echter minder aan bod en worden niet altijd gesubsidieerd en dus ook niet vaak onder de aandacht gebracht.Een technologie die de nodige aandacht verdient is bvb een toestel dat een besparing oplevert bij apparaten die nog steeds stroom verbruiken in slaaptoestand. Deze technologie bestaat reeds en is nu ook toegepast voor de PC en randapparatuur. Wat willen wij u vragen in dit forum? Ga eens kijken op de volgende link en geef ons uw mening.

http://www.notion-technologies.com/NT/NLwithout_fl/Html/energykeeper-box.html

Ik dank u bij voorbaat,

4 Reacties

Reacties

afbeelding van blixa372
09/03/2007 - 16:39

heer Mussche,
ik van mijn kant heb gewoon een verlengdraad met blok voor 8 stekkers met een aan/uit-toets op mijn PC gezet...
Veel goedkoper, neemt minder plaats in, snellere terugverdientijd en zal veel langer meegaan...

Weet u trouwens dat dit geen gratis-reclame-kanaal is??

afbeelding van leo-6
09/03/2007 - 16:46
leo

Inderdaad stekkerblok met rode knop.
Idem voor tv/stereo etc..

afbeelding van jeroen.beeckx@telenet.be
09/03/2007 - 20:37

Beste,

Op die website staat:

"De EnergyKeeper PC meet continu de spanning op het net en schakelt bij (te) grote afwijkingen (bijvoorbeeld door fouten bij de energieleverancier) de stroom uit. Concurrentie op het net, onzekere stroombronnen als windmolens: de kans op storingen wordt groter en de bescherming van de EnergyKeeper PC is dan geen overbodige luxe."

Wel een beetje tegenstrijdig.... : "ONZEKERE STROOM uit windmolens"?

Uw bericht leek toch een groen tintje te hebben?

Mvg

JB

afbeelding van Anonieme gebruiker
10/03/2007 - 14:37
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Inderdaad... onzekere stroom uit windmolens....

Verscheidene fabrikanten van hoogrendements CV-ketels zetten zelfs in de installatiehandleidingen dat bij een storing of slechte werking van de installatie moet gekeken worden naar windmolens in de omgeving.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.