Uitgraven bestaande kruipruimte | Ecobouwers.be

U bent hier

Uitgraven bestaande kruipruimte

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van g.van galen
05/03/2006 - 09:41

Mijn kruipruimte onder het huis heeft 18 jaar lang blootgestaan aan lozing van badwater.
18 Jaar geleden kochten wij ons huis in Almere Flevoland en bij de bouw is men vergeten om de afvoer van de badkamer aan te sluiten op de riolering.
Al jaren probeerde ik te achterhalen waardoor het zo nat is onder mijn huis en waar de rioollucht toch vandaan komt.
Als het namelijk gaat regenen, dan ruiken wij dat al een of meerdere dagen van te voren, dan is het hier vergeven van de rioollucht.
Nu heb ik ons toilet beneden vervangen voor een hangtoilet en moest daar een aanpassing doen in de bestaande riolering vanwege de nieuwe afvoer.
Tijdens het uitgraven van de bestaande riolering kwam ik er achter dat er wel een afvoer van de badkamer was, maar dat deze gewoon in het zand stak en nergens op was aangesloten. Soms, bij een hoge (grond)waterstand dan lijkt het wel een zwembad onder mijn huis, zoveel water staat er dan.
Nu is mijn vraag, wat kan ik hier aan doen?
Ik zou het graag afgegraven en afgevoerd willen hebben en tegen de stankoverlast er schelpen voor in de plaats of zo iets.
Wie weet een bedrijf dat zoiets kan doen?
Als er al iemand is die dat doet, wat zijn dan de kosten voor deze sanering?
Het gaat om +/- 40 kubieke meter

Graag een (snelle) reactie, bij voorbaat vriendelijk dank.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.