U krijgt gekwalificeerd ploegen, met ervaring en o | Ecobouwers.be

U bent hier

U krijgt gekwalificeerd ploegen, met ervaring en o

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van komfort
26/09/2007 - 16:37

KomFort is ter plaats. U krijgt gekwalificeerd ploegen, met ervaring en op minimaal kosten, helemaal legaal, om U noden te voldoen.

Hedendaags, met groot ervaring in dakbedekking heeft KomFort een groot data-base van ervaring in het heel gebit van Bouwwerken en kan al uw nodigheden nauwkeurig antwoorden. De kwaliteit van de service van KomFort is zijn succes en trots. Komt U mee als medewerker, wordt U zonder aarzeling er betogen van.

Nood voor onderaannemen in volledig troost, volledig legaal, en volledig gerust om uw werven op tijd te kunnen afleveren?

Sinds 2005, KomFort is U Partner voor al uw werken en werven in het geheel van België en veel verder.

Kontakt ons zonder aarzelen, met genoegen zullen onze adviseurs in België de detalen van onze offerte voortbregen!

Pawel KUCZMA (English)
Country Manager
GSM: 0048 503 685 038
pawel [dot] kuczma [at] komfort [dot] be

Magda Ksiezniak (Français)
Consultant for Belgium
GSM: 0032476338624
magda [dot] ksiezniak [at] komfort [dot] be

KomFort médiation-conseil, agence commerciale.
-----------------------------------------
73/79/108, rue Czerniakowska
00-718 Varsovie, POLOGNE
Fax: 0048 225849134

Consultez également notre site Internet : www.KomFortgroup.eu

10 Reacties

Reacties

afbeelding van MET architectuur
26/09/2007 - 16:48

kan men dit reklame noemen??

afbeelding van Bart humbeeck - @Home
26/09/2007 - 17:50

WEBMASTER ...verwijderen alsjeblieft !

afbeelding van guido-13
26/09/2007 - 21:24

dit is toch pure reclame, dus weg die zooi, als ik ergens op reageer moet ik ook opletten dat ik niet direct reclame maak voor een bedrijf, maar het kan soms niet anders, zelf deel ik graag mijn ervaring mee, ben (ervaren)particulier bouwer die ook anderen probeer te helpen, zit in mijn tweede huis,dacht geen fouten meer te maken maar toch, dus je weet nooit genoeg, hier kun je al veel van opsteken.

afbeelding van walter-13
26/09/2007 - 23:03

zelf zie ik nu ook reclame verschijnen op de rechterzijde van mijn scherm voor minerale wollen. Misschien moeten we reclame dan maar toelaten.

Walter

afbeelding van digitaloverdose
27/09/2007 - 10:13

'k Heb het altijd een beetje overdreven gevonne dat ge hier zoveel mogelijk moet vermijden om merknamen te noemen. Er is op zich toch niks mis mee om te laten weten dat ge goeie ervaringen hebt gehad met een goei produkt? Zo lang ge er maar ni over blijft door bomen in nen topic.
Het zou het ook veel makkelijker maken bij vragen. Probeer maar eens een vraag te stellen over een bepaald produkt zonder dat ge ne merknaam moogt noemen. En probeer daar maar eens op te antwoorden zonder ne merknaam of ne verdeler te noemen. Bijvoorbeeld met nen topic over spaarlampspots is't altijd handig voor de vrager om een paar merken te weten te komen of verdelers.

Natuurlijk moet daarbij objectiviteit wel hoog in't vaandel gehouden worden.

afbeelding van MET architectuur
27/09/2007 - 10:16

effe nog deze vraagstaart op 1 zetten, en dan maar laten naar onder duiken in de lijsten zou ik zeggen, door een geen repliek meer op te geven.

Ik heb bouwheren gehad die "voor de goedkoop" met "betrouwbare Polen" wilden werken, ik wou wel eens proberen, niks dan miserie!!!
Den (koppel-)baas spreekt dan wel wat engels en soms enkele woorden nederlands, de stielmannen enkel pools en 5 woorden duits, veel moeite doen om iets gerealiseerd te krijgen dus.
Die mannen werken trouwens ook niet zo hard (misschien de helft zo hard) door, want ze werken bijna enkel in regie (=per uur)... en net die werven zijn nnoit echt afgeraakt omdat het te duur werd...

en let op met dat "officieel", er veranderde recent vanalles, probeer maar eens uit te zoeken bij de overheid hoe de vork in de steel zit, je gaat rap opgeven,...
Die Polen komen allemaal af met registraties die in orde zijn, klopt bij sommige, zeker controleren, of met de het verhaal van de totaalfactuur onder de €25.000/bouwheer, allemaal gefoefel.

Subsidies die voorbijgaan, alles 5 keer moeten uitleggen, bouwmaterialen die je zelf moet bestellen, onduidelijke facturen, banken die argwanend zijn om de lening uit te betalen, 10 jarige aansprakelijkheid die je niet krijgt, allerlei ergernissen omwille van het Poolse nationaal kenmerk nooit op tijd te komen op mmetings (en dan bedoel ik geen 10 minuten, maar uren te laat), of gewoon niet te komen als een vodka-boemel hadden de avons voordien...
Voor prutswerken zou je het nog kunnen riskeren, en dan nog.

Als de firma niet in Belgiê is gevestigd, niet aan beginnen,

Er zijn tegenwoordig veel Polen die zich hier officieel vestigen als zelfstandigen, en werken zoals elk ander stielman, maw, soms prutsers, soms topklassers.
Dat zijn de mannen die het eerlijk willen doen, en meestal (eigen ervaring) leveren die echt goed werk aan een goeie prijs, en veel minder problemen. Voor kleinere werken soms goud waard.

afbeelding van guido-13
27/09/2007 - 10:47

inderdaad soms kan je er niet vanuit om merknamen te gebruiken.
Maar dit hier is volgens mij wel pure reclame
en zoals je zegd opgelet met buitenlanders, niet alleen Polen ook anderen heb ik slechte ervaring mee van bij anderen die het wel waagden, zitten nu met gebakken deuren, 5 deuren in huis, 5 verschillende soorten en maten waar het perfect met een gelijksoortige deur kon, nu kunnen die mensen (familie)opnieuw beginnen.

afbeelding van Anonieme gebruiker
27/09/2007 - 15:03
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Ik steun digitaloverdose volledig, in die zin dat een vraagstaart zonder het noemen van merknamen vaak té wazig is en een merknaam noemen dus soms onontbeerlijk, men moet namelijk vaak weten over welk product men spreektn voor men er wenst over te discussieren of vergelijken.
Daarnaast vraag ik mij eveneens af: die rockwool-reklame in deze linkerkoàlom, betreft dat een soort sponsoring aan de BBLV? Ik ken bijvoorbeeld nog tal van kandidaten, tegenwoordig krijg je bijvoorbeeld een flatscreen bij een PV-centrale van 3 kWp van een bepaalde fabrikant. Indien dit voor sommigen doorslaggevend is om totaankoop over te gaan, dan kan het leefmilieu dit alleen maar toejuichen;, echter waar houdt deze rekame op?
Aan de forumverantwoordelijke(n): waarom mag de linkerkolom-reklame wél?

afbeelding van Hans Delannoye
28/09/2007 - 22:56

Jan

Er is nooit beweert dat er geen reclame mag gemaakt worden, met zinnen zoals ketel v****n doet het zeer goed breng je mensen in verwarring. Maar ik vind dat je enkel de merknamen noemt, als het merk echt van belang is voor het onderwerp.
Ik geef daarom de voorkeur aan gipskartonplaat (ipv Gyproc), gipsvezelplaat (ipv Fermacell), cellulosevlokken, cellenbeton, isolerende houtvezelplaten, enz.
Het noemen van merknamen leidt helaas bijna altijd tot erger, de laatste weken heb ik o.a. onder vraagstaarten over pelletskachels meerdere tussenkomsten gezien van invoerders en verkopers, die anoniem hun eigen product ophemelen, en daar heeft niemand iets aan. Het geeft alleen maar ten onrechte de indruk dat er vele mensen tevreden zijn over dat bepaald merk.
Alleen kan je niet zien wie de persoon achter het emailadres is.

Hans

afbeelding van walter-13
28/09/2007 - 23:10

Momenteel loop er hier op het forum reclame voor Rockwool. Soms zo vervelend dat ik niet eens alles meer kan lezen daar die steeds in de weg staat (bij firefox browser staat die gewoon rechts in de weg, bij Internet explorer links ergens).
Gezien BBLV zelf nu geld wenst te verdien aan het forum, vind ik dat anderen hier nu wel reclame mogen komen maken voor hun producten.
Het is dan maar BBLV zijn probleem dat ze dat doen op hun forum. En BBLV moet de reclame makers dan maar weghouden. Het enige verschil is dat BBLV voor die reclame dan niet betaald wordt. Maar het maakt die bepaalde producten daarom niet beter.
Voor mij maakt het geen verschil of BBL hier Rockwool promoot, of hier iemand komt vertellen dat zijn winkel Rockwool goedkoop verkoopt. Nu geeft BBL de indruk tevreden zijn te zijn over rockwool als product. Of zijn ze alleen tevreden over de reclame inkomsten?

Walter

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.