Thesis Energie enquête | Ecobouwers.be

U bent hier

Thesis Energie enquête

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van vik
28/03/2010 - 12:04
vik

Beste,

Als laatstejaarsstudenten Master Internationale Bedrijfseconomie en Bedrijfsbeleid aan de HUB wensen we een wetenschappelijk eindwerk te maken. We zouden u daarom vriendelijk willen vragen om mee te werken aan ons onderzoek door deze vragenlijst zo nauwkeurig mogelijk in te vullen (zie onderstaande link). Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer een kwartier en het gaat over het gebruik van groene elektriciteit in Vlaanderen. De enquête wordt het best ingevuld door iemand die mee beslissingen neemt i.v.m. de elektriciteitsleverancier. Gelieve even uw elektriciteitsfactuur erbij te nemen, want deze zal u in de loop van de enquête nodig hebben. De resultaten zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en enkel voor onderzoeksdoeleinden worden gebruikt.

http://hub.qualtrics.com/SE?SID=SV_3HFv1A1STTZA6RS&SVID=Prod

Na afloop van de enquête bestaat de mogelijkheid om uw e-mailadres in te geven, zodat wij u de resultaten van ons onderzoek kunnen meedelen. Tevens maakt u kans om 15 bioscoop tickets te winnen. (Enkel geldig voor een volledig en correct ingevulde enquête) 

Alvast bedankt voor uw medewerking, Van Den Corput Viktor en Claessens Roel

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.