Tevreden over zonnepanelen? | Ecobouwers.be

U bent hier

Tevreden over zonnepanelen?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Sanne Lemmens
03/04/2011 - 14:29

Beste forumbezoeker,

Ik ben een laatstejaarsstudente handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen. Ik ben op het moment bezig met een project rond de markt voor zonnepanelen. Aan de hand van een marktonderzoek probeer ik na te gaan hoe tevreden men is over het contact bij de aankoop van een installatie, of u tevreden bent over de installatie zelf, of u vindt dat u voldoende uitleg kreeg over de technische details, ... Op die manier kan ik een beeld schetsen over het (correct?) verloop van vraag en aanbod in de zonnepanelensector.

Ik ben hiervoor op zoek naar mensen die thuis een fotovoltaïsche installatie (geen zonneboiler) hebben en die bereid zijn om een korte online enquête in te vullen. Het invullen van de enquête zal slechts tien minuten van uw tijd in beslag nemen, maar helpt mijn project ver vooruit. De resultaten van deze enquête zijn volledig anoniem.

Je kan de enquête invullen via volgende link:
http://tewenq.ua.ac.be/surveysN/survey.php?srv=Zonnepanelen&rs=Zon1&pw=I...

Alvast hartelijk bedankt voor de moeite!

Sanne Lemmens

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.