tadelakt | Ecobouwers.be

U bent hier

tadelakt

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van erika
12/09/2005 - 10:39

Hallo, ik weet ook wel dat dit geen reclameforum,is ook zeker mijn bedoeling niet, ik help nl. heel veel mensen via email, ook voor de foto's, ideeën enz..Ik weet in onze maatschappij wordt dit veel gedaan (spijtig) maar degene die ik help appreciëren dit wel, groeten, Erika

1 Reactie

Reacties

dit is blijkbaar in een nieuwe staart gestart...

ikzelf, en nog vele andere professionelen van dit forum, helpen ook veel mensen via mail en via antwoorden op dit forum (ook met ideetjes en fotos) maar wij schrijven op dit forum nergens "ik doe dat ook, ik kan je helpen", omdat het dan reclame is voor eigen werk.

we apprecieren zeker je bijdrage, en ook hoop dat je blijft antwoorden op dit forum, maar probeer dat in alle sereniteit te doen: de andere professionelen ga je er niet uit halen (hans, bart, ... dat zijn allemaal mensen die professioneel in de bouw actief zijn, maar ze laten dat niet blijken, ze antwoorden gewoon op de vragen die gesteld worden)

groeten,
christophe

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.