Subsidies voor balansventilatie en muurisolatie! | Ecobouwers.be

U bent hier

Subsidies voor balansventilatie en muurisolatie!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van christophe marrecau
14/01/2004 - 08:23

Voor ventilatievoorzieningen in woongebouwen voorzien van warmterecuperatie biedt GEDIS aan huishoudelijke verbruikers in 2004 een premie van 150 EUR per installatie. De actie is geldig binnen het gebied van de meeste Vlaamse gemengde distributienetbeheerders en in de Vlaamse gemeente van Intermosane. Ook voor condensatieketels, dakisolatie, muurisolatie, goed isolerende beglazing en zonneboilers biedt GEDIS premies. Voor KMO en industrie kunnen bovendien ook toelagen worden bekomen voor relightings, aardgasverwarming, condensatietoepassingen, snelheidsvariatoren en energie-audits. Openbare besturen kunnen er ook terecht voor een premie voor een energiezorgsysteem en energieboekhouding. De premie-aanvraagformulieren kan u terugvinden op de website http://www.gedis.be/03_reg/premies.aspx

Christophe Marrecau

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.