Speksteenkachel combinatie | Ecobouwers.be

U bent hier

Speksteenkachel combinatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van pascal-1
01/12/2007 - 13:09

Hallo mensen,

De kogel is door de kerk, na ruim een jaar van alle verwarmingsmogelijkheden, tot opnieuw bouwen toe, te wikken en te wegen, hebben we gekozen voor een speksteenkachel als hoofdverwarming. We hebben gekozen voor de TTU2700/5 van Tulikvi met electrische weerstand en een warmtewisselaar, dit in combinatie met een Astron zonneboiler. Een stevig prijskaartje maar ik ben overtuigd dat ik de goede keuze heb gemaakt ... althans dat hoop ik toch, dat zijn de laatste twijfels want na alle berichten op het enrgieforum te hebben gelezen zou ik er toch vrij gerust mogen in zijn. Enfin die mazoutketel gaat eruit, vaarwel en tot nooit meer ! Bedankt aan diegenen die zoveel tijd stopten in al die berichten en waardevolle info en ervaringen ! Als iemand mij helemaal gerust wilt stellen ... feel free !

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.