speksteenkache | Ecobouwers.be

U bent hier

speksteenkache

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van willy v d kempen
01/12/2006 - 17:10

hoi wij zijn naar geerts geweest naar de winkel, en wij waren meteen verkocht voor een speksteenkachel(tulikivi) mooi dat ze waren .nu mij vraag kan ik zo een kachel als hoofdverwarming gebruiken en is het waar dat het ook zo weinig hout verbruiken mij Living is zo een 50m2 EN ME KEUKEN ZO 20M2 . ik kijk het nog wel eerst nog wat af want het is natuurlijk een heel inverstering en dat wil ik wel terug verdienen maar tegen de volgende winter zou ik er wel een willen hebben hoor ,ik verwarm nu op aardgas cv en dat begint me veel te kosten en zuinig stoken zeggen ze dan 1 graadje minder bespaar je nog meer kou leiden ja en de rekening gaat maar omhoog.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.