Seminarie financiering REG-toepassingen | Ecobouwers.be

U bent hier

Seminarie financiering REG-toepassingen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van linda sonck
14/11/2006 - 15:16

Beste,

Wie op professioneel vlak bezig is met energiebesparing, kan dit een interessante aanbieding zijn. Tijdens de beurs Hout & Wonen, in Antwerp Expo van 17 tot 19 november 2006

nodigt Triodos Bank u uit op de beurs en biedt u een gratis toegangsticket voor 2 personen aan om de het seminarie over "Rationeel Energieverbruik en derdepartijfinanciering" bij te wonen.

Dit seminarie gaat door op vrijdag 17 november om 14u. Jan Poppe van Triodos Bank zal er de financieringsmogelijkheden van REG-toepassingen (Rationeel energiegebruik) toelichten met bijzondere aandacht voor het aspect "derdepartijfinanciering".

Vraag uw gratis duo-ticket! Mail uw volledig adres naar communication [at] triodos [dot] be. Triodos bezorgt ze u per post.

Ps dit is geen reclame, maar wij van Bond Beter Leefmilieu vonden dit interessant om dit naar jullie toe te verspreiden.

mvg,

Linda Sonck
Bond Beter Leefmilieu

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.