screens achter glas... | Ecobouwers.be

U bent hier

screens achter glas...

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van tim engels
26/03/2007 - 12:39

Ik heb me laten wijsmaken dat screens achter glas, gemaakt van hetzelfde materiaal waarbij je een zonnewering laat zakken en nog steeds naar buiten kan kijken, veel effectiever is dan een zonnewering voor het raam of glasfolie...

Werk namelijk in een dienstencentrum voor senioren en willen het graag zo koel mogelijk houden in de zomermaanden. Heeft iemand hier ervaring mee!

Het is een nieuw gebouw waarbij de ramen zowiezo geisoleerd zijn met een gas.

Vriendelijke Groet,
Tim

1 Reactie

Reacties

afbeelding van mad
26/03/2007 - 20:20
mad

Tim,

een zonnewering geplaatst aan de buitenzijde van het glas is de meest effectieve zonnewering omdat je de stralen al tegenhoud voordat ze warmte kunnen geven aan de binnenruimte. Dus als je de mogelijkheid hebt om ze buiten te plaatsen is dit de beste optie.

mvg
mad

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.