Rotex GSU + systeem 70 | Ecobouwers.be

U bent hier

Rotex GSU + systeem 70

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van joeridoe
01/02/2007 - 14:01

Hallo,
ik heb al het een en ander gelezen in forums over Rotex, maar het zijn meestal niet zo'n technische meningen die naar voor komen: meestal gaat het over slechte ervaring van een installateur e.d., maar daar heb ik geen boodschap aan.
Ik had graag in contact gekomen met mensen die een GSU staan hebben,liefst in combinatie met systeem 70, en die weten dat hun systeem goed werkt en afgeregeld is.
Ik wens met dit systeem 70 in de living vloerverwarming met radiatoren te combineren, en heb deze combinatie nog nergens besproken gezien(of toch niet in een taal die ik begrijp).Laat staan dat men mij kan uitleggen hoe men de regeling van vloerverwarming en radiatoren kan doen met zo een systeem 70 ( voor alle duidelijkheid: dit is een systeem waarbij er slechts 1 vertrekleiding is aan de ketel, en alle circuits(vvw en radiatoren) op dezelfde temperatuur werken).Het probleem zit hem dus in het feit dat vvw te traag is, en de radiatoren alles zullen overnemen mocht je beide laten aansturen door dezelfde thermostaat.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.