Renov-Air | Ecobouwers.be

U bent hier

Renov-Air

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Benjamin - BBL
02/04/2014 - 09:45

Deze reactie werd op vraag van de auteur verwijderd.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Costaccountant
05/05/2014 - 01:24

 

Mijn vorige reactie dd. 14/04/2014 werd op dezelfde dag verwijderd. Een contact tussen het VITO en de moderator bleek daartoe te volstaan. Ik zou teveel op de vrouw gespeeld hebben. 
 
Het klopt dat mijn vorige reactie een iets aanvallendere stijl had. Maar niet getreurd: stijl is immers een middel als een ander :-)  En kijk: het middel heeft gewerkt. Want ik kreeg van de moderator een mailtje van Marianne Stranger doorgestuurd met:
 
"Beste 'costaccountant',
Wij zagen zonet uw reacties op het Ecobouwers-forum en beantwoorden graag uw vragen. ...
Met vriendelijke groeten
Marianne Stranger"
 
Daar wacht ik nu al ruim 7 maanden op. Ik wil u dan ook bedanken voor uw spontane medewerking, Dr. Marianne Stranger. U mag hier beginnen: http://www.ecobouwers.be/forum/post/clean-air-low-energy#comment-169488

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.