regenwaterpomp | Ecobouwers.be

U bent hier

regenwaterpomp

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Scoopie
08/07/2015 - 16:43

Hallo,
ik heb een regenwaterpomp van bij Selfmatic gehaald, (een geruime tijd geleden) maar deze is geïnstalleerd nu.
Maar het enige probleem is, hij zuigt geen regenwater aan maar wel stadswater. Alles is geïnstalleerd behalve de kabel die normaal registreert of er nog genoeg water is ja/nee (indien geen water, dan heeft hij signaal dat hij moet overschakelen naar stadswater) daar ik deze kabel niet kan plaatsen naar de regenwaterput, alles zit toe.
Uit mijn veronderstelling,denk ik dan toch, zuigt de pomp steeds regenwater op, ook indien er geen water meer zou zijn, blijft hij dan zuigen ,denk ik ( zonder de kabel?)

Mijn vraag is ; kan de regenwaterpomp zuigen zonder deze kabel of niet? of welk probleem heb ik, of wat kan ik doen zodat ik regenwater kan binnenhalen naar mijn toestellen?

Mvg, Scoopie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.