Re: sanisolar | Ecobouwers.be

U bent hier

Re: sanisolar

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van ikkefdv
30/10/2007 - 17:33

Bij mij werd drie keer ander type zonnepanelen voorgesteld. Het vorige type bleek steeds opnieuw niet meer leverbaar.
De elektrische installatie was niet volgens de regels van goed vakmanschap gebeurt. Dit had ikzelf gezien en dit werd ook door de persoon die de installatie kwam keuren verteld.

Het grootste minpunt volgens mij is dat de firma Sanisolar zo goed als geen info meer verstrekt nadat de bestelling geplaatst is. Je mag telefoneren zoveel je maar wil, steeds zo goed als geen antwoord op uw vragen en men belt U (zelfs indien U dat uitdrukkelijk gevraagd heeft) nooit terug. Emailen naar hen is zinloos. Nooit een antwoord terug. Allé, om eerlijk te zijn, 2 antwoorden op de emails gekregen. Het waren wel de allereerste emails waarin ik info vroeg in verband met mijn te plaatsen zonnepanelen. Toen kreeg ik wel antwoorden op alle vragen plus een overvloed aan info en documentatie. Maar zoals ik al zei, nadat de besteling geplaatst is valt alles stil. Dit is geen service. Voor zo'n prijs verwachten de mensen toch wel wat meer.
Maar al bij al werkt alles perfect.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.