Re: sanisolar | Ecobouwers.be

U bent hier

Re: sanisolar

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van deezie
12/02/2008 - 00:44

Welwel,
dat de administratie bij Sanisolar niet altijd top is heb ik ook ervaren, maar hun materiaal (Duits en Oostenrijks) mag er wel wezen. Tis nu eenmaal zo dat de branche van zonneenergie op springen staat en dat firma's die zéér snel groeien ook zware groeipijnen hebben met de gevolgen zoals hier al aangehaald. Bij mijn weten wordt er met veel kennis van zaken VERKOCHT en GEPLAATST en ben zelf zéér tevreden over mijn installatie die er nu een klein jaartje ligt.
Bovendien hebben ze ook als één van de weinigen in Vlaanderen sederet kort een schitterende toonzaal binnen ....en buiten. Je moet zeker eens langslopen als je alle mogelijke systemen in werking wil zien en inderdaad zijn zij ook verdeler van ROTEX, marktleider in Duitsland voor zonneboilers.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.