Radiatorstenen als schouwmantel | Ecobouwers.be

U bent hier

Radiatorstenen als schouwmantel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Andy Deloose
07/12/2012 - 09:08

Ik heb uit een bedrijfje de mogelijkheid gekregen om uit de oude radiatoren die klaarstonden voor de schroothandelaar alle stenen te halen ( met het oog er ooit eens een ovenbuur mee te maken ). Heb er nu wellicht veel te veel ( zo'n 2 kubiek ) ...

Ik dacht er aan om achter onze kachel ( een Jotul 118 ) de wand te bezetten met die stenen ( er zitten er tussen van 20cm op 20cm en 5cm dik ). Ze zijn zelfs nog redelijk decoratief.

Vraag is nu of dit wel verstandig is. Nu is de wand gewoon uitgeplakt en is er links en rechts een kleine uitsprong van Ytong-blokken. Heeft dit enig nut? Ergens rekening mee te houden?

Gegroet

Andy

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.