purflam brander | Ecobouwers.be

U bent hier

purflam brander

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van peter-66
01/03/2007 - 22:17

Mijn verwarmingsketel is van anno 1969. Dus aan vervanging toe. Op het internet al aan het surfen geweest en het aanbod is groot. Ik ben geinteresseerd in een Buderus ketel met apparte boiler van 150L of 200L. De brander op de ketel is nog een ander paar mauwen. Een gewone brander of een blauwe vlam brander? Een brander van Buderus of van Weishaupt. Mijn voorkeur gaat naar een ketel en boiler van Buderus en een Purflam blauwe vlam brander van Weishaupt. Ook heb ik al gehoord van lawaaihinder in de schoorsteen. Is dit nog altijd zo met de nieuwste generatie branders? Heeft iemand ervaring met deze combinatie en wat is uw mening?
Graag een antwoordje

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.