problemen met TOROS warmtepomp | Ecobouwers.be

U bent hier

problemen met TOROS warmtepomp

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van shakila
26/03/2008 - 22:22

Hallo,
Wie heeft ervaring met Techneco TOROS warmtepomp. Sinds de installatie hebben wij al ruim 15 storingen. Twee weken geleden is er kortsluiting geweest naar aanleiding van een abnormale en hard draaiende pomp. De kortsluiting is verholpen, maar de warmtepomp doet het niet. Wij komen niet uit met de aannemer, installateur en leverancier. Het draait allemaal om geld en aansprakelijkstelling. Ons huis is nl. nog geen 2 jaar oud, dus alles moet nog binnen de garantie vallen, maar helaas zo wordt niet gedacht omdat wij zelf een elektricien hebben ingeschakeld. De service van de installateur is zeer slecht.
Wie heeft een soortgelijke probleem. Reageer aub.

Shakila

1 Reactie

Reacties

afbeelding van b.fleuren
26/05/2008 - 11:32

Dag,

Ik zag je probleem, wij hebben ook een techneco Toros warmtepomp aangeschaft, en toevallig ook 2 jaar geleden, ik heb tot nu toe geen storingen gehad, maar wel vind ik dat de energierekening behoorlijk is, bij ons verbruik ik in totaal bijna 16000 kw, had beter een gewone verwarmingsinstallatie kunnen pakken.

Gr. Berry

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.