Probleem met Buderus RC35 regeling | Ecobouwers.be

U bent hier

Probleem met Buderus RC35 regeling

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van ThibautVos
25/01/2013 - 08:59

We hebben een probleem met onze Buderus installatie, waar ik niet uitgeraak, en de handleidingen ook niet echt bij helpen. Een overzicht van het probleem:

Installatie met 3 CV groepen, waarvan 1 vloerverwarming en 2 radiatorgroepen.
Alles aangestuurd door een RC35 in combinatie met 2 draadloze thermostaten voor de radiatorgroepen.

In de RC35 is ingesteld dat de vvw-groep WAR met ruimteinvloed wordt aangestuurd, terwijl de twee radiatorgroepen enkel kamer-temp-geregeld zijn. Bij alledrie de klokprogramma's is "optimalisatie klokprogramma" opgezet, zodat de installatie zelf kan beslissen welke inschakelvervroeging en uitschakelvervroeging het voor elke kring moet instellen, om de temperatuur op de gevraagde momenten hoog genoeg te hebben.

Nu het probleem: dit werkt perfect voor de twee radiatorgroepen, maar niet voor de vloerverwarming.
Bij die groep blijft de inschakelvervroeging steeds op 0min staan. Ik zou net verwachten dan dit door de vertraging in de vvw redelijk hoog zou zijn (2u of iets dergelijks).

Iemand een idee waarom dit niet werkt?

Alvast bedankt!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.