Pro Clima DB+ Dampscherm | Ecobouwers.be

U bent hier

Pro Clima DB+ Dampscherm

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van sven001
26/04/2016 - 10:28

Overschot van 45m x 1,35.
Nieuwprijs per rol (50m x 1,35 m -> 160 euro)

Luchtdichte damprem met een maximale bescherming tegen vochtbelasting en luchtstroming.

De damprem pro clima DB+, met een diffusieweerstand die varieert in functie van de vochtigheidsgraad, biedt een maximale bescherming bij een verhoogde vochtbelasting van de constructie. In de winter is er een verhoogde dampremmende werking voor een betere bescherming tegen vocht, en in de zomer een dampdiffuse werking voor een verhoogde uitdroging.

Pro clima DB+ fungeert ook als luchtdichting. Meer bepaald worden convectiestromingen (luchtstromen) vermeden, wat de isolerende werking van de constructie aanzienlijk verbetert.

Pro clima DB+ bestaat uit kraftpapier en is verstevigd met een speciale wapening uit glasvezel, waardoor het meer weerstand biedt tegen scheuren. Het kan gebruikt worden met elke type isolatie, vast of flexibel, en is perfect te combineren met losse isolatie zoals i3-vlokken. Pro clima DB+ kan toegepast worden zowel op platte en hellende daken als op muur, plafond en vloer.

 

Regio Wetteren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.