prijzen leveranciers | Ecobouwers.be

U bent hier

prijzen leveranciers

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van hildap
24/04/2012 - 09:44

ik doe juist de berekening voor electriseteitsprijs
via testaankoop daar kom ik bij de goedkoopste belpower 442 euro
dan via mijn energie 453euro bij essent belpower 482
hoe kan dit verschil nu
maar wie moet ik nu geloven

1 Reactie

Reacties

afbeelding van bertvdg
25/04/2012 - 12:40

 Er zit idd verschil op van prijs met deze website(s).

 

De vraag is in hoeverre de prijzen actueel zijn en hoe snel de website geupdate wordt. Er is een prijzenslag aan de gang tussen verschillende leveranciers en er worden bepaalde kortingen gegeven. Of de een of de andere website er rekening mee houd kan je niet direct uitmaken natuurlijk.

 

Ik basseer me meestal op de site van de VREG (v-test) omdat dit nu eenmaal de officiele instantie is maar ook daar zie ik verschil.

 

Volgens mij kan je best aan de hand van deze beschikbare prijzen één of andere leverancier uitsluiten. Maar voor je echt zeker weet wie je gaat nemen bel je best gewoon deze die het meest in uw voordeel zijn en laat ze direct aan de telefoon uw prijs eens uitrekenen. Zo kan je het beste vergelijken met de meest recente prijs.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.