Prijs + verdelers collectoren voor zonneboilers | Ecobouwers.be

U bent hier

Prijs + verdelers collectoren voor zonneboilers

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van digitaloverdose
24/04/2006 - 16:44

Ik denk eraan om mettertijd ne zonneboiler te plaatsen, als er terug genoeg centjes zijn natuurlijk. Ik overweeg echter of ik de collector al wel zou plaatsen. Aangezien ik met ne nog te zetten nieuwbouw zit, is het nu wel de perfecte moment voor zoiets aangezien het tesamen met het leggen van de pannen kan gebeuren wat achteraf dubbel werk uitspaart en ook al meteen een aantal pannen.

Ik heb hierover 2 vragen:

1. Wat kost ne vlakke plaat collector ongeveer of kent iemand ne goeie verdeler. Izen ken ik wel maar die lijken me redelijk duur te zijn.

2. Kan zo ne collector nen tijd (een jaar, mischien langer) ongebruikt op't dak liggen zonder schade op te lopen of extra slijtage? Het kan namelijk wel even duren eer dat de rest van de instalatie aangesloten wordt.

PS: het zou ne collector voor 4 personen zijn

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.