prijs balansventilatie? | Ecobouwers.be

U bent hier

prijs balansventilatie?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van katrien-5
17/09/2006 - 22:09

Geachte,

Graag had ik eens een idee gehad van de prijs van zo een balansventilatie. Wij hebben een condens-vochtprobleem, en naar het schijnt is een ventilatiesysteem de enige oplossing. We hebben al prijs gekregen van een ventilatiesysteem. Wat kost nu een balansventilatiesysteem?

Alvast bedankt,
Katrien

2 Reacties

Reacties

afbeelding van david stroobants-4
18/09/2006 - 09:00

De juiste prijs zal o.a. afhankelijk zijn van het merk, het al dan niet plaatsen van een aardwarmtewisselaar, het al dan niet zelf plaatsen van de ventilatiebuizen, etc. Maar ik denk dat je in grote orde mag rekenen tussen de 5000 à 7000 EUR excl. BTW.

afbeelding van jos-9
18/09/2006 - 09:48
Jos

Dat is al flink doorgerekend hoor; bij ons 4200 euro, plaatsing en BTW inbegrepen. alles hangt natuurlijk af van het huis zelf

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.