plasma converter | Ecobouwers.be

U bent hier

plasma converter

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
17/06/2007 - 21:36

Door gebruik te maken van een soort bliksemstraal met een temperatuur van 16000 graden, vernietigt deze machine alle mogelijke soorten afval. De restfractie (een gas en een glasachtig gesteente) is herbruikbaar.

http://www.youtube.com/watch?v=SheSTELS_bs

vr gr
Pluto

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
18/06/2007 - 10:38
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Ik denk dat deze machine heel wat electriciteit verbruikt. De afval kan volgens mij niet gezond zijn. Zware metalen blijven zware metalen na ze tot 16000°C te hebben opgewarmd. Moleculen zullen wel uit elkaar vallen. Welke moleculen worden er gevormd tijdens de afoelingsfase ???

afbeelding van Rudy_Martens
20/06/2007 - 00:48

Te leuk om waar te zijn.

Ik zou zijn de man zijn snuit eens terug willen zien als hij aan aan zijn PCC uitlaat (zie filmpje) gaat ruiken als er een lading Telflon (fluorderivaat) of afval van gechloreerde pesticiden of dioxine, enz. enz. door zijn machine gaat.
Wat als er asbesthoudende materialen behandeld worden of afval dat radioactieve isotopen bevat (bv.: licht radioactief afval uit ziekenhuizen)?

Als grondige desintegrator van sommige afvalproducten kan/wil ik het wel aannemen, maar het opsplitsen en nazuiveren van de elementaire producten die uit zo'n machine komen, zal het uiteindelijk resultaat bepalen.

Nogmaals: Toch wel leuk om te zien hoe ze hun systeem trachten te promoten.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.