plakker die niet met fosforgips werkt | Ecobouwers.be

U bent hier

plakker die niet met fosforgips werkt

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van thomas bert-1
12/04/2007 - 23:00

dag allemaal,

Waar vind ik een "plakker" voor mn binnenpeisterwerk die me kan garanderen dat hij niet met fosforgips werkt maar wel met RO- of natuurgips? namen graag per PM
Vibe en blaue engel geven niet de info die ik zoek, en bovendien is de samenstelling in Belgie vaak anders als in de buurlanden.

merci!
thomas

3 Reacties

Reacties

afbeelding van wout-3
13/04/2007 - 11:21

Vraag gewoon om te laten plakken met materiaal van Plâtres Lambert. Wij hebben de Sprytal-spuitgips laten gebruiken. Een groothandel/verdeler van ie producten in de Kempen is Wijckmans (http://www.wijckmansnv.be/). Zij moeten je zeker namen van stukadoors kunnen noemen die met Plâtres Lambert werken.

Je kan ook hier (http://www.gyproc.be/at-team/platres-lambert/proteam/proteam-leden/nl) je provincie ingeven en stukadoors van het Plâtres Lambert ProTeam zoeken.

Succes !

Wout

afbeelding van bobsiko-1
15/04/2007 - 13:54

De gebroeders Reynders uit Balen werken met dit materiaal(althans bij ons toch).

mvg

Bobsiko

afbeelding van Natacha
02/07/2012 - 20:08

Beste

Ik las hier in een bericht dat sprytal spuitgips gebruikt werd bij pleisterwerken
Wie is  daar tevreden over?
Zijn de muren goed recht? of had de metser de muren al goed recht gemetst? Wij zouden ook in sprytal spuitgips laten uitvoeren maar vragen ons af of die goed is?En of de muren goed recht zijn?

Voordelen? Nadelen?

Dank
Natacha

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.