pioniersrol overheid??? | Ecobouwers.be

U bent hier

pioniersrol overheid???

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van jan anton gilles
18/12/2005 - 17:16

Het is van groot belang dat jongemensen zich realiseren, dat een investering in warmte-krachtkoppeling, zichzelve terugbetaald, evenals passieve en actieve zonneenergie.
Het is bedroevend als je ziet hoe weinig staatsgebouwen voorzien zijn van deze up to date technologie.
De staat zou hier een pioniersrol kunnen vervullen, maar neen hoor,men gaat dapper door om op mazout of zelfs electriciteit te werken.
Vele gebouwen besparen dan maar op hun verwarmingskosten, zodanig dat zich schimmels ontwikkelen, die schadelijk zijn voor de gezondheid.
Het is droevig hoor, telkens er een energiecrisis dreigt gaat men weer vanalles uit de kast halen, als de economie dan weer wat aantrekt blijft er niks over van goede voornemens.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.