Pelletkit | Ecobouwers.be

U bent hier

Pelletkit

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van eelco bakker
04/07/2007 - 09:13

Hallo,

Een bevriende firma van ons heeft een pelletkit ontworpen. Wat is dit precies? Een nieuwe variant op de kolenkit van vroeger, een mooi middel om de pelletvoorraad aan te vullen!
Het zal een product worden van geborsteld RVS met aan de onderkant een handvat en aan de zijkant. Zo kun je in 1x uit een bigbag o.i.d. je pellets scheppen.
Nu vraagt hij zich af of er interesse zou zijn voor een dergelijk product. Aangezien ik zelf geen pelletverbruiker ben, ben ik benieuwd naar de reacties van kachelverkopers, maar vooral van gebruikers. Lijkt jullie dit een handige oplossing voor het aanvullen van de kachel c.q. ketel? Mist men momenteel een dergelijk product?
Misschien is het voor bepaalde gebruikers een kans om over te stappen op bigbags ipv kleine zakjes...
Graag wat meningen hierover.

Vr. gr.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.