Passief tuimeldakvensters | Ecobouwers.be

U bent hier

Passief tuimeldakvensters

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van thomalius
16/07/2012 - 20:52

Hallo allemaal,

Momenteel loopt er een actie in de Gamma (of all places), waarbij je 20 % korting krijgt op alle FAKRO-onderdelen.
Ik vroeg mij af: volstaat een FTT U6 (zie http://www.fakro.be/att/BE/NL/verkoopprijzen.pdf op pagina 15), met drielagig glas (Ug 0,5 W/m2K), waarbij het raam in zijn geheel op een Uw van 0,81 W/m2K komt? Volgens mij kan je die Uw waarde omhoog halen als je in het gootstuk EHV-AN Isorama een houtvezelplaat van 22mm toevoegt (zoals ze overigens zelf aanraden op pagina 22 in bovenstaande link) (bij hun FTT U8 model kan je alleen één bepaald gootstuk gebruiken, waarbij er reeds neopreenschuim als isolatie is ingevoegd (zie montagehandleiding op pagina 2: http://www.fakro.be/att/COMMON/instructions/fitting/windows/FTT_U6_U8_FT...), wat volgens mij de Uw waarde van dat FTT U8 model zo veel beter maakt)?
Of moet ik toch dat FTT U8 model nemen (we gaan 5 van die dakvlakvensters installeren in ons huis)?

Alvast bedankt!

Groeten,

Tom

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.