Pasive House 2011 | Ecobouwers.be

U bent hier

Pasive House 2011

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Benjamin - BBL
08/08/2011 - 13:40

Op zaterdag 10 en zondag 11 september organiseert Passiefhuis Platform vzw in het Brusselse Tour & Taxis, PASSIVEHOUSE 2011, een beurs waar je alle bedrijven ontmoet die in de Benelux passief en zeer energiezuinig bouwen. De beurs wordt voor de 10de keer georganiseerd en is met 120 stands de grootste in Europa. Ben je van plan om te bouwen of verbouwen om comfortabeler, klimaatvriendelijker en energiezuiniger te wonen dan vind je hier alle informatie en leveranciers voor je bouw of renovatie.

De beurs is de uitgelezen kans om kennis te maken met producenten, leveranciers, installateurs, architecten en bewoners met ervaring in energiezuinige gebouwen. Bovendien biedt Passiefhuis Platform je lezingen van 30 minuten aan die je informeren en je project verder helpen. De lezingen gaan over bouwdetails, passief schrijnwerk, balansventilatie, renovaties naar zeer energiezuinige woningen,…Fel gesmaakt zijn onze bewonerspanels, waar gezinnen die in passieve woningen leven hun ervaringen vertellen.

Meer info op www.passivehouse.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.