Out je als energietopper en win een energiezuinige koelkast | Ecobouwers.be

U bent hier

Out je als energietopper en win een energiezuinige koelkast

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Benjamin - BBL
13/12/2011 - 14:22

Wat moet je doen? Surf naar TopTen.be en ontdek de meest energiezuinige producten op de Belgische markt. Zoek een superzuining TopTen-product in je omgeving (winkel, thuis,...) en plaats jezelf er mee op een foto. Stuur ons de foto door en maak kans op een superzuinige Liebherr koelkast. De origineelste foto wint.

 

Over TopTen
De eindejaarsfeestdagen staan voor de deur. Tijd om goede voornemens te maken en jezelf of je vrienden te verrassen met een mooi geschenk. Het geschikte moment ook om eens op de TopTen-website te snuffelen voor inspiratie. Op Topten vind je voor heel wat productcategorieën de 10 energiezuinigste toestellen of producten die te vinden zijn op de Belgische markt. Gaande van wasmachines tot auto's.

 

Out je als energietopper en win een superzuinige Liebherr koelkast!
Wil je graag je energiefactuur omlaag? Misschien is het dan tijd om je oude TV, koelkast of diepvriezer naar het containerpark te brengen en een TopTen-product aan te schaffen. Wij geven alvast een steuntje in de rug. Doe mee aan ons TopTen-spel en win een Liebherr CUP3503, één van de allerzuinigste koelkasten op de Belgische markt.

 

De wedstrijd is heel eenvoudig: out jezelf als energietopper! Neem een foto van jezelf bij een Topten product thuis, of op het werk, of in de winkel en mail ze vóór 31 december middernacht door naar jurgen [dot] naets [at] bblv [dot] be. De inzender van de origineelste foto mag zich de trotse eigenaar noemen van de Liebherr CUP3503 koelkast ter waarde van 699 euro. Op onze topten-website kaapt deze superzuinige frigo de tweede plaats weg in de categorie vrijstaande koelkasten met vriezer met een volume lager dan 300 liter. We plaatsen alle foto's op www.topten.be/energietopper. In de eerste week van januari maken we de winnaar bekend op www.topten.be.

 

Let op: Foto’s mogen maximum 2 MB groot zijn en moeten van het bestandstype jpg of png zijn.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Stefan Van Overtvelt
20/01/2012 - 22:00

 Mijn vraag was nog niet koud of de winnaar werd bekend gemaakt.

Persoonlijk zag ik de inzending van Raf Elst als grootste concurrent, maar ik ben toch zeer tevreden met de prijs. Dank aan mijn vrouwtje voor het idee en de realisatie.

 

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.