oude regenput terug in gebruik nemen | Ecobouwers.be

U bent hier

oude regenput terug in gebruik nemen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van bart-56
27/04/2007 - 10:40

Hi guys,

We hebben een oude regenput (beton, zo iets van 1300 liter?, je kunt er net instaan). Ik zou die graag terug in gebruik nemen.
Het probleem is dat ik er niet meer inkan. 5 jaar geleden hebben de we tuin heraangelegd en er aarde bovenop gegooid. Ik heb toen wel de regenput gekuist, maar er is dus geen trage inloop, ook geen vlotter enzoverder. Gewoon een buis waar water inloopt en een zwarte darm erin...

Ik zou (hierop graag commentaar of ik goed bezig ben) een inoxpomp plaatsen (zonder vat, zodat er constante druk is) met een filter ervoor (iets gelezen van cycloonfilter?)

Ben ik goed bezig (in de mate van het mogelijke?)
hebben jullie suggesties van merk van pomp? Wat zijn de gangbare decibels? Ik weet dat er ook "geluidarme" pompen bestaan.Welke? Alle raad is dus welkom.
Bart

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.