Oude kerkvloer | Ecobouwers.be

U bent hier

Oude kerkvloer

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van ragheno33
25/02/2010 - 00:35

We hebben problemen met natuursteen, meer bepaald oude zwarte kerkvloer die in de keuken werd gelegd. Alles wat er op gemorst wordt, blijkt met vegen of schrobben niet weg te krijgen. Schoenafdrukken en blote voeten laten hun sporen na.Wat dient er gedaan om deze vloer ongeschonden te houden? Welk onderhoudsproduct? Dient er een film op gezet?

2 Reacties

Reacties

afbeelding van waltervaes
25/02/2010 - 08:21

Kijk eens op bouwinfo.be hun forum.

Daar zitten verschillende ervaren vloerders.

Probeer wel eerst de zoekfunktie te gebruiken, waarschijnlijk staat het antwoord daar al.

afbeelding van Rudy Martens
10/03/2010 - 21:33

In het verleden maakten wij in ons familiebedrijf een product dat we "vloerverglazer" noemden. Het is een vrij  hard opdrogend oliehars met satijnglans. Wij hebben daar nog altijd een beperkte voorraad van. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat het hoofddoel het behandelen van oude Bourgondische dallen is (van die rode baksteenachtige gebakken vloertegels).

Mogelijk is dit product een oplossing voor uw probleem. Omdat men van deze site geen "reklame"-site voor producten wenst te maken vraag ik je om bij eventueele interesse een privé-mailtje te zenden.

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.