Noordboom zoekt tekenaar – werkvoorbereider | Ecobouwers.be

U bent hier

Noordboom zoekt tekenaar – werkvoorbereider

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Jurgen - BBL
27/08/2013 - 14:45
De Noordboom is aannemer van passief houtbouw en energiezuinige woningrenovaties. Daarbij gebruiken wij maximaal natuurlijke materialen en FSCgelabeld hout. Met tientallen gecertificeerde passiefhuizen sinds 2002 in voornamelijk Oost- en West-Vlaanderen hebben wij een stevige reputatie opgebouwd. Met een team van ruim twintig gedreven en geëngageerde medewerkers werken we aan een duurzame bouwwereld en een mensgerichte onderneming. Om de voorbereidingen voor onze bouwen renovatieprojecten verder uit te bouwen hebben we een: 
 
Vacature voor tekenaar – werkvoorbereider (m/v)
 
Functie: Opmaken van 3D-tekeningen in HSB-CAD door samensmelting van architectuurplannen en stabiliteitsplannen met voldoende details voor de constructie en productie van de bouwelementen. Opmaken van de werkvoorbereiding voor atelier en bouwplaats.
 
Geïnteresseerd? Stuur uw cv met motivatie naar: Bie [at] denoordboom [dot] be of Noordboom, beekstraat 36 – 9600 Ronse

Meer info: http://www.denoordboom.be/vacatures.asp

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.