nieuwe condensketel | Ecobouwers.be

U bent hier

nieuwe condensketel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van mon-2
07/11/2007 - 10:50

Ik heb interesse voor de condensatieketel vitodens 222W ofwel de Remeha Quinta
Ik heb 2 aparte kringen 1 voor vloerverwarming en 1voor de radiatoren op de eerste verdieping. Momenteel werken de radiatoren via een bypass op dezelfde vloertemp. die geregeld wordt via een 4-wegklep en sam 81.1. Momenteel wordt de pomp van de radiatoren enkel gebruikt als het beneden al warm genoeg is door de vloerverwarming en de thermostaat niet opslaat .Dan wordt de thermostaat van de badkamer gebruikt om de kring van de radiatoren en de gietijzeren ketel te starten .
(Op de 5 radiatoren staan overal thermostatische kranen ,de vloertemp is voldoende voor de radiatoren)
Mijn vraag is nu :Is het mogelijk met de pomp van de ketel de vloerverwarming te laten circuleren en ook de radiatoren als dit nodig is . En dan met een modulerende thermostaat de ketel(vloer) temp te regelen
Wat stelt u voor in dit geval.
Info: Half open bebouwing, +-72m² vloerverwarming verdeeld over 8 kringen. De ketel staat op zolder.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.