Nieuwe condensatieketel plaatsen | Ecobouwers.be

U bent hier

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van doortjen
11/12/2012 - 12:29

Valliant, Viessman, Buderus, Bulex, Chaffoteaux et Maury, Remega,.... Een mens zou door de bomen het bos niet meer zien. De ene zegt dat Viessman best is, de ander zweert bij Remeha, nog een ander bij Bulex. Valliant komt over het algemeen er niet zo goed uit, dat leerde ik al uit al wat ik gelezen heb en ook gezien. Te veel problemen mee.

Ik denk er over om mijn 29-jaar oude chauffageketel (merk Chaffoteaux et Maury) te vervangen. Werkt nog steeds prima, maar ik vrees dat die op één of andere dag het zal begeven en ook een hoog verbruik heeft.

Omdat hier toch veel proffesionals zitten, vraag ik me af wat ik best neem. Welk merk? Met of zonder buitenvoeler? Thermostaatkranen op mijn radiatoren plaatsen of niet? Nieuwe thermostaat?

Eén offerte heb ik al. Het betreft een Remega Calenta 28C - 24.10 Kw. Zonder buitenvoeler, met nieuwe thermostaat. Geen thermostaatkranen. Kostprijs incl. btw: ongeveer € 4000.

Goeie keuze of bestaan er betere?

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.