Metalen profielstukken voor buitenisolatie | Ecobouwers.be

U bent hier

Metalen profielstukken voor buitenisolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van frank melendez
22/07/2007 - 10:47

Hallo,

We gaan onze steense woning aan de buitenkant isoleren en ga daarbij uiteindelijk het systeem van "http://www.impulsprogramm.de/wai1/showcontent.asp?ThemaID=4878" toepassen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van metalen profiel stukken van 120x45x120. Heeft iemand een idee waar ik die kan vinden ? Ik weet dat het niet te bedoeling is om hier leveranciers te vermelden maar kan het via mail ? Ik heb al goed rondgekeken maar nergens worden er profielen van zulke afmetingen aangeboden. Deze profielen maken het mogelijk om een buitenisolatie op een eco-economische manier (slechts 2 korte stukjes per verticale lat nodig) tegen een zeer onregelmatige muur te bevestigen en om de koude-brug werking (in het geval van lange houten balken) serieus te beperken.

Bedankt,
Frank

1 Reactie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.