Materiaaloverschot ventilatiesysteem in Leuven | Ecobouwers.be

U bent hier

Materiaaloverschot ventilatiesysteem in Leuven

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van J0ris
03/04/2015 - 16:56

Door een aanpassing in het legplan hebben we een aantal materialen op overschot:

- 9m spiraalbuis 125mm

- 5 ophangbeugels

- 7 verbindingsmoffen

- 1 bocht 90°

- 6m isolatiemouw (Isosleeve)

Vraagprijs 50 euro, 3 keer minder dan marktprijs. Wordt verkocht als pakket.

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Ingir
04/04/2015 - 17:47

Normaal gesproken worden eventuele overschotten terug genomen door de leverancier met volledige restitutie. Zo heb ik vorige zomer een ventilatiesysteem aangelegd voor vrienden. Alle spullen via internet besteld bij een ventilatiewinkel in NL, waarbij ik wat meer materialen heb laten bezorgen omdat ik de precieze afmetingen van de woning niet ken. Na plaatsing had ik inderdaad zo'n 8 buizen, wat bochten, verbindingsmoffen en bevestigingsmaterialen over. Dat spul heb ik ingepakt met de dozen van de levering en verzonden naar het antwoordnummer (dus gratis!) van de ventilatiewinkel. Binnen 2 weken was het geld teruggestort op de rekening van mijn vrienden.

 

Op hun website lees ik net dat je bestellingen tot € 1.000 achteraf kunt betalen. Ook interessant is dat ze je balansventilatie voor je ontwerpen voor € 50. Bij afname van € 1.500 is het ontwerp zelfs gratis.

afbeelding van J0ris
06/04/2015 - 19:17

Dag Ingir,

Mag ik daaruit opmaken dat je niet geinteresseerd bent?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.