materiaalkeuze & concurentie | Ecobouwers.be

U bent hier

materiaalkeuze & concurentie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van luc-15
09/11/2006 - 07:02

Wanneer men na lang zoek- en speurwerk eindelijk een materiaalkeuze maakt, tracht men normaal de verschillende merken en leveranciers te vergelijken om dan tot de meest economische oplossing te komen.
Maar bij rotswol lukt dat blijkbaar niet. Ik vind maar 1 merk (r...l) en daarmee is de kous af. Zijn we als eindgebruiker afhankelijk van de prijszetting van één fabrikant.
Of heb ik iets gemist; zijn er nog rotswolfabrikanten/merken om tot een prijsvergelijking te komen ??????????

3 Reacties

Reacties

afbeelding van bentheuwis
09/11/2006 - 15:00
ben

beste,

ander merk dat ik ken: heralan

mvg

ben

afbeelding van Anonieme gebruiker
09/11/2006 - 15:01
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Er is ook nog Heralan, maar die leggen hun prijs amper nét onder die van R*ckw**l. Onder R*ckw**l zijn er wel verschillen tussen de leveranciers: de ene geeft korting, de andere niet.

afbeelding van ah
10/11/2006 - 20:13

Er is voor rockwool voldoende concurrente vanuit bijv. pu (recticel), glaswol (isover), eps (isobouw) om de prijs niet op te drijven; uiteindelijk concurreren al deze producten toch met elkaar het zelfde plaatsje in je muur.

Arnold

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.