LUXAFOIL GLASFOLIES | Ecobouwers.be

U bent hier

LUXAFOIL GLASFOLIES

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van jean-24
15/12/2007 - 15:40

In mijn living heb ik 2 ramen met dubbele beglazing met als afmeting 2x3 meter en 2x2 meter. Het dubbele glas is van het merk Eurotherm en uit de stempels in de kaders denkt ik dat deze geplaatst zjn rond 11/94 en 3/98.
Toen ik een wandeling maakte in het shopping centrum van Sint-Niklaas zag ik daar op de glaspartijen van het dak folie plaatsen lang de binnenzijde dit ter bijkomende isolatie. Uit de reklamebrochures die ter beschikking lagen kon ik opmaken het het over Luxafoil glasfolies ging. Ik heb later een prijsbestek laten opstellen voor eventuele plaatsing op mijn 2 livingramen. De plaatsing zou 710 euro + 6%BTW bedagen.
Er wordt een garantie geleverd van 10 jaar.
Voor mijn grootste raam staat een verwarmingsradiator van 2,7 meter lang en 40 centimeter hoog op 15 centimeter voor het raam.
Heeft iemand ervaring met luxafoil? Positief/negatief? Invloed van een ratiator op5 centimeter afstand?

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.