Lemen met een machine | Ecobouwers.be

U bent hier

Lemen met een machine

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Jehanneman
18/03/2010 - 16:46

Beste allen, We zijn begonnen aan de bouw van onze strobalenwoning in Dendermonde (we zitten in kelder- en funderingsfase). De maanden juli/augustus zullen we de strobalen in het houtskelet steken. We werken met een aannemer die bereid is om ook bij het strobalen-proces een handje bij te steken, we hebben spijtig genoeg niet zoveel tijd (we hebben een hoop vertraging opgelopen) en vrezen dat we zonder zijn hulp er niet tijdig zullen geraken. We gaan zowel binnen- als buitenmuur lemen. Onze aannemer beschikt over een machine waarmee je kan bezetten en vroegen ons af of we die zouden kunnen gebruiken om de muren mee te lemen. Moet de samenstelling van de leem aangepast zijn want vermengd met stro is die wel heel grof? Hopelijk kunnen jullie ons wat goede raad geven? Alvast bedankt. Jo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.