Koele berging | Ecobouwers.be

U bent hier

Koele berging

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van frankdh
27/01/2006 - 10:57

Allen,

Wij gaan een flink stuk van ons huis vervangen door een massief houten constructie. Er is ook een koele berging voorzien (ongeveer 4 m2, 10 m3), maar ik veronderstel dat die niet lang koel zal blijven als we geen speciale voorzieningen treffen. Nu was ik daarover aan het nadenken (altijd gevaarlijk, ik weet het, maar kan het niet laten), en bedacht het volgende: als ik nu de lucht die via de AWW wordt aangezogen door deze ruimte leid, zou die ruimte toch redelijk koel moeten blijven. Ik veronderstel dat die ruimte dan goed luchtdicht moet zijn, en eventueel een voorziening moet hebben om de (balans)ventilatie uit te schakelen als de deur opengaat.
Wat denken jullie? Goed idee of toch maar niet doen?

Alvast bedankt voor de input,
Frank

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.