K waarde en kosten !! | Ecobouwers.be

U bent hier

K waarde en kosten !!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van gs_jan
25/03/2005 - 10:57

Een serieuse vraag.
Jullie praten hier constant over K-waarden alsof het een eer is de kleinste te hebben. Ik vraag me dan af, wat kost jullie dat en wat kost het om dat terug te verdienen. Ik weet, men moet isoleren, zowiezo, maar overisoleren kost geld, investering. Wat brengt het op om van K55 naar K45 te gaan ? Wat verstook ik minder in gas ? Dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat het mij om en bij de 2000 euro meer kost om 10 punten van die K-waarde af te krijgen in mijn geval, en dat verdien je niet zo snel terug. Dus, conclusie in mijn geval, ik steek 5cm XPS en geen 10cm Isover. Ben ik fout bezig nu ? Ik denk van niet, wat denken jullie ?
Greetz,
Jan

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.