Isolatie door kurk of schapenwol in een houten gebouw | Ecobouwers.be

U bent hier

Isolatie door kurk of schapenwol in een houten gebouw

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van tom123
16/03/2013 - 12:30

Ik wil graag een houten huis aan de haven gaan isoleren met een hernieuwbaar materiaal. Nu heb ik hier twee vragen over: welk isolatiemateriaal is het verstandigst om te kiezen; kurk of schapenwol. En kan kurk ook worden gegoten in een houten stijl en regel muurconstructie met een houten gevel bekleding. Zo niet?; kan kurk dan worden geleverd in platen. En zijn deze platen verkrijgbaar met een breedte maat van 60 cm? En is schapenwol ook verkrijgbaar in rollen met een breedte van 60cm? Ik stel deze laatste vraag omdat ik vernomen heb dat de stijlen in het stijl en regelwerk op een afstand van 60 cm van elkaar worden geconstrueerd.
Ik verwacht niet op al deze vragen een antwoord. Maar hoop toch op informatie.
Bedankt! Merci!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.