ingebruikname TU2200 SA | Ecobouwers.be

U bent hier

ingebruikname TU2200 SA

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van roland-2
16/04/2008 - 20:02

Sinds enkele dagen zijn we trotse gebruikers van een TULIKIVI TU 2200 SA,geplaatst van de firma Geerts .Godzijdank hebben we nog enkele kille dagen mogen meemaken.Zo hebben we ons pronkstuk tenminste al iets kunnen uittesten.Onze te verwarmen ruimte is 50 m².
De keuken ligt eigenlijk ongunstig om een hoek.Op aanraden van Geerts hebben we links van de kachel een opening in de muur naar de keuken gemaakt(ong.dezelfde maten als de doorsnede van de kachel.)Dit blijkt net voldoende te zijn.Helemaal kunnen we ons natuurlijk nog niet uitspreken over het totale vermogen omdat het warmer aan 't worden is.
Al met al zijn we zeer tevreden over de kachel met een extra dank aan Mai die ons telefonisch zeer goed begeleid heeft bij de instookprocedure.Voor enkele weken hebben we nog onze cv op een houtketel gebruikt met een gemiddeld dagverbruik van 50 kg.(om de 2u de kelder in)Op de koudste dag met speksteen ong.17 kg('s morgens en ' s avonds stoken)Op 18 april te Kasterlee hoop ik nog wat info te krijgen van de routiniers.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.