Dringende informatie en hulp nodig cv en zonne boiler | Ecobouwers.be

U bent hier

Dringende informatie en hulp nodig cv en zonne boiler

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van dennie
22/08/2013 - 17:03

Geachte leden Mijn vraag gaat over de cv in combinatie met een zonneboiler. Nu wij twijfelen tussen een doorstromer en solo ketel in verband onze jetdouche dat de doorstomer moeite gaat hebben . met de jetdouche. nu we weten dat in serie een doorstromer meeste rendement heeft met een zonneboiler. maar is dit de beste oplossing ,omdat wij ook offertes hebben met boilers waar je je cv op tijd kan laten bij verwarmen zodanig dat je niet onodig verwarmt.overdag of nachts als niet nodig zou zijn. we zijn van cv ketel aan denken tussen vaillant,remeha,bullex iemand ervaringen mee? dan de laatse vraag betreft de zonneboiler. wat is beter een druk systeem of leefloop syteem. dan over de collecter. waar haal je meeste rendement uit een vlakke plaat of vacuümbuizen/heatpipes of zoals solar focus heeft een combinatie van de twee. dank je alvast voor jullie tijd

2 Reacties

Reacties

afbeelding van banned user
22/08/2013 - 22:33

En waarvoor dient uw PV 10KWp ?

afbeelding van dennie
22/08/2013 - 22:43

huishoudelijk verbuik hoge stroom verbuik 8000 tot 9000 kh

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.